08/06/2024 11/06/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας συναντήθηκε την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 στο νέο αεροδρόμιο Καστελλίου με την Υπουργό Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη και τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Νίκο Ταχιάο. Στη συνάντηση ο Σεβασμιώτατος έθεσε τα θέματα, για την αποκατάσταση των σεισμόπληκτων ναών της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου...
08 Ιουνίου, 2024 - 17:49
Τελευταία ενημέρωση: 11/06/2024 - 17:02

Συνάντηση Αρκαλοχωρίου Ανδρέα με την Υπουργό Πολιτισμού και τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών

Διαδώστε:
Συνάντηση Αρκαλοχωρίου Ανδρέα με την Υπουργό Πολιτισμού και τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας συναντήθηκε την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 στο νέο αεροδρόμιο Καστελλίου με την Υπουργό Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη και τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Νίκο Ταχιάο.

Στη συνάντηση ο Σεβασμιώτατος έθεσε τα θέματα, για την αποκατάσταση των σεισμόπληκτων ναών της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου και των δυο ναών: Αγίου Παντελεήμονος Καρουζανού και Αγίου Ιωάννου Λιλιανού, 11ος και 12ος αιώνας αντίστοιχα.

Την Υπουργό και τον Υφυπουργό συνόδευε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Μάξιμος Σενετάκης και ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος «Τέρνα Α.Ε.»

>

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων