16/04/2022 16/04/2022 Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, μετέβη στην 133 Σμηναρχία μάχης Καστελλίου, όπου με λαμπρότητα τελέστηκε η ακολουθία για την αλλαγή του διοικητού της μονάδος, την Παρασκευή 15 Απριλίου. Στην θέση του απερχόμενου διοικητή βρίσκεται ο Ταξίαρχος (Ι) της Πολεμικής Αεροπορίας Εμαννουήλ Ζαμπουλάκης, και στην θέση του νέου διοικητού ο Σμήναρχος (Ι) Ιωάννης Μελλησιώτης. Μεταξύ άλλων...
16 Απριλίου, 2022 - 19:51
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2022 - 19:56

Τελετή παράδοσης– παραλαβής στην 133 Σμηναρχία Μάχης Καστελλίου

Διαδώστε:
Τελετή παράδοσης– παραλαβής στην 133 Σμηναρχία Μάχης Καστελλίου

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, μετέβη στην 133 Σμηναρχία μάχης Καστελλίου, όπου με λαμπρότητα τελέστηκε η ακολουθία για την αλλαγή του διοικητού της μονάδος, την Παρασκευή 15 Απριλίου.

Στην θέση του απερχόμενου διοικητή βρίσκεται ο Ταξίαρχος (Ι) της Πολεμικής Αεροπορίας Εμαννουήλ Ζαμπουλάκης, και στην θέση του νέου διοικητού ο Σμήναρχος (Ι) Ιωάννης Μελλησιώτης.

Μεταξύ άλλων παρέστη ο Αρχηγός της Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Φασούλας, διοικητές στρατιωτικών μονάδων, ο Δήμαρχος Μίνωα πεδιάδος κ. Εμμανουήλ Φραγκάκης, ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ.Ιωάννης Σέγκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ.Νίκος Συριγωνάκης, εκπρόσωποι αρχών και τοπικών φορέων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων