10/06/2024 10/06/2024 Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γορτύνης και Αρκαδίας κ. Μακαρίου, συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου και Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέου, την Κυριακή 9 Ιουνίου 2024, στο Μεσοχωριό Μονοφατσίου. Προ της απολύσεως τελέστηκε το τεσσαρακονθήμερο Ιερό μνημόσυνο της μακαριστής Στυλιανής Μελεσσανάκη-Λυκάκη, κατά σάρκα μητρός του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου...
10 Ιουνίου, 2024 - 14:34
Τελευταία ενημέρωση: 10/06/2024 - 14:02

Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Μεσοχωριό Μονοφατσίου

Διαδώστε:
Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Μεσοχωριό Μονοφατσίου

Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γορτύνης και Αρκαδίας κ. Μακαρίου, συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου και Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέου, την Κυριακή 9 Ιουνίου 2024, στο Μεσοχωριό Μονοφατσίου.

Προ της απολύσεως τελέστηκε το τεσσαρακονθήμερο Ιερό μνημόσυνο της μακαριστής Στυλιανής Μελεσσανάκη-Λυκάκη, κατά σάρκα μητρός του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου Πρέβελης, Πανοσ. Αρχιμ. Ιακώβου Λυκάκη.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Μακάριος κήρυξε το θείο λόγο όπου αναφέρθηκε θεολογικά στα μηνύματα της σημερινής παραβολής του τυφλού, ενώ ευχαρίστησε τους αγίους Αρχιερείς για την παρουσία των.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων