02/10/2024 02/10/2024 Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησαν και φέτος δυναμικά οι κατηχητικές ομάδες της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών. Όμως, φέτος με δύο ιδιαιτερότητες. Μετά τον αγιασμό ακολούθησε μία πρωτότυπη παράσταση Θεάτρου Σκιών με τον Καραγκιόζη, που προσκάλεσε όλα τα παιδιά να εγγραφούν στον σύλλογο Αγάπης & Ειρήνης που ίδρυσε. Και οι εγγραφές ήταν πολλές. Η άλλη ιδιαιτερότητα είναι...
02 Οκτωβρίου, 2024 - 17:05
Τελευταία ενημέρωση: 02/10/2024 - 16:23

Έναρξη Κατηχητικών στην Μητρόπολη Γρεβενών

Διαδώστε:
Έναρξη Κατηχητικών στην Μητρόπολη Γρεβενών

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησαν και φέτος δυναμικά οι κατηχητικές ομάδες της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών.

Όμως, φέτος με δύο ιδιαιτερότητες. Μετά τον αγιασμό ακολούθησε μία πρωτότυπη παράσταση Θεάτρου Σκιών με τον Καραγκιόζη, που προσκάλεσε όλα τα παιδιά να εγγραφούν στον σύλλογο Αγάπης & Ειρήνης που ίδρυσε. Και οι εγγραφές ήταν πολλές. Η άλλη ιδιαιτερότητα είναι πως από αυτήν την χρονιά θα λειτουργήσει πιλοτικά και η μικρή παρέα για παιδιά 2,5 με 4 ετών κάθε Σάββατο στις 11 το πρωί.

Παράλληλα θα λειτουργήσουν και τα υπόλοιπα τμήματα τε την βοήθεια έμπειρων στελεχών, κάθε Σάββατο πρωί, στις 11 για τα προνήπια, νήπια και το Δημοτικό και στις 12 για το Γυμνάσιο και το Λύκειο. Η αγκαλιά της Εκκλησίας αναμένει όλα τα παιδιά των Γρεβενών.

Ταυτόχρονα, ξεκινούν αυτήν την εβδομάδα και όλες οι δράσεις του Πνευματικού Κέντρου της Ι.Μ. Γρεβενών, όπως κάθε χρόνο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων