10/10/2023 10/10/2023 Συγχαρητήριο μήνυμα εξέδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ στον νεοεκλεγμένο Δήμαρχο Γρεβενών Κυριάκο Ταταρίδη. “Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή και θερμά μου συγχαρητήρια στον νεοεκλεγμένο Δήμαρχο Γρεβενών κ. Κυριάκο Ταταρίδη. Εύχομαι καλή δύναμη στο έργο του, αντοχές και υπομονές, για το καλό του τόπου μας.  Ταυτόχρονα, συγχαίρω και τους κ. Χρήστο Τριγώνη, κ....
10 Οκτωβρίου, 2023 - 10:10
Τελευταία ενημέρωση: 10/10/2023 - 10:13

Συγχαρητήριο μήνυμα Μητροπολίτη Δαβίδ στον νεοεκλεγμένο Δήμαρχο Γρεβενών Κυριάκο Ταταρίδη

Διαδώστε:
Συγχαρητήριο μήνυμα Μητροπολίτη Δαβίδ στον νεοεκλεγμένο Δήμαρχο Γρεβενών Κυριάκο Ταταρίδη

Συγχαρητήριο μήνυμα εξέδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ στον νεοεκλεγμένο Δήμαρχο Γρεβενών Κυριάκο Ταταρίδη.

“Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή και θερμά μου συγχαρητήρια στον νεοεκλεγμένο Δήμαρχο Γρεβενών κ. Κυριάκο Ταταρίδη. Εύχομαι καλή δύναμη στο έργο του, αντοχές και υπομονές, για το καλό του τόπου μας. 

Ταυτόχρονα, συγχαίρω και τους κ. Χρήστο Τριγώνη, κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη και κ. Παναγιώτα Ντάγκα για τον αγώνα τους. Είναι σημαντικό τα Γρεβενά να πορευθούν ενωμένα, αγωνιζόμενα για ένα μέλλον ποιότητας και πολιτισμού για τα παιδιά μας“, αναφέρει στο μήνυμά του ο Σεβασμιώτατος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων