27/06/2024 27/06/2024 Στην εορτή του Οσίου Δαβίδ του εν Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024, εόρτασε τα ονομαστήρια του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ. Το απόγευμα της Τετάρτης, παραμονή της εορτής, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ιεραπόλεως κ. Αρσένιος (του Πατριαρχείου Αντιοχείας) χοροστάτησε στον Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό ενώ τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων...
27 Ιουνίου, 2024 - 8:44
Τελευταία ενημέρωση: 27/06/2024 - 8:48

Τα Ονομαστήρια του Μητροπολίτη Γρεβενών Δαβίδ

Διαδώστε:
Τα Ονομαστήρια του Μητροπολίτη Γρεβενών Δαβίδ

Στην εορτή του Οσίου Δαβίδ του εν Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024, εόρτασε τα ονομαστήρια του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ.

Το απόγευμα της Τετάρτης, παραμονή της εορτής, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ιεραπόλεως κ. Αρσένιος (του Πατριαρχείου Αντιοχείας) χοροστάτησε στον Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό ενώ τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος. Τον Σεβασμιώτατο τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος, ιερείς και ιερομόναχοι τόσο από την Μητρόπολη αλλά και από άλλες Μητροπόλεις καθώς και πλήθος πιστών.

Την ημέρα της εορτής ο Σεβασμιώτατος λειτούργησε κατά την Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελιστρίας Γρεβενών. Δέχτηκε δε ευχές στο Επισκοπείο, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιο από συμπολίτες και τις τοπικές αρχές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων