28/05/2024 28/05/2024 Τα ονομαστήρια του Ποιμενάρχου της, Σεβ. Μητροπολίτου κ. Νικηφόρου, ετοιμάζεται να εορτάσει κι εφέτος, ιεροπρεπώς και οφειλετικώς, η Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως την Κυριακή 2 Ιουνίου, επί τη εορτή του εν Αγίοις Πατρός ημών Νικηφόρου, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως, του Ομολογητού. Την παραμονή της εορτής, Σάββατο 1 Ιουνίου ε.ε. και ώρα 7:00 μ.μ., στον Μητροπολιτικό Ιερό...
28 Μαΐου, 2024 - 12:38

Πρόγραμμα Ονομαστηρίων Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως Νικηφόρου

Διαδώστε:
Πρόγραμμα Ονομαστηρίων Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως Νικηφόρου

Τα ονομαστήρια του Ποιμενάρχου της, Σεβ. Μητροπολίτου κ. Νικηφόρου, ετοιμάζεται να εορτάσει κι εφέτος, ιεροπρεπώς και οφειλετικώς, η Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως την Κυριακή 2 Ιουνίου, επί τη εορτή του εν Αγίοις Πατρός ημών Νικηφόρου, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως, του Ομολογητού.

Την παραμονή της εορτής, Σάββατο 1 Ιουνίου ε.ε. και ώρα 7:00 μ.μ., στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μεγαλοπόλεως θα τελεσθεί ο Μέγας Αρχιερατικός Πανηγυρικός Εσπερινός.
Την κυριώνυμη ημέρα της εορτής στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μεγαλοπόλεως, θα τελεσθεί η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Ποιμενάρχου κ. Νικηφόρου.

Ο Σεβασμιώτατος θα δεχθεί τις ευχές του Ιερού Κλήρου, των Αρχών και του ευσεβούς λαού μας την παραμονή της εορτής μετά το πέρας του Εσπερινού και ανήμερα μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.

Το απόγευμα της Κυριακής (2/6) δεν θα δεχθεί ευχές, διότι θα μεταβεί στην Αθήνα για τις συνοδικές του υποχρεώσεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων