05/07/2024 05/07/2024 Παρακολουθήστε το σύντομο βιντεάκι που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, για την Κυριακή Β΄Ματθαίου.  “”Ακολουθήστε με και θα σας κάνω ψαράδες ανθρώπων!” Όταν ο Χριστός μίλησε έτσι στους πρώτους μαθητές Του, οι υπόλοιποι δεν κατάλαβαν πολλά πράγματα, δεν σήμαινε κάτι. Κι όμως, για τους ίδιους, σήμαινε πολλά. Άλλαξε η ζωή...
05 Ιουλίου, 2024 - 14:07
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2024 - 14:11

Δημητριάδος Ιγνάτιος: “Έλα να βρεις τον Χριστό” (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Δημητριάδος Ιγνάτιος: “Έλα να βρεις τον Χριστό” (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακολουθήστε το σύντομο βιντεάκι που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, για την Κυριακή Β΄Ματθαίου.

“”Ακολουθήστε με και θα σας κάνω ψαράδες ανθρώπων!” Όταν ο Χριστός μίλησε έτσι στους πρώτους μαθητές Του, οι υπόλοιποι δεν κατάλαβαν πολλά πράγματα, δεν σήμαινε κάτι. Κι όμως, για τους ίδιους, σήμαινε πολλά. Άλλαξε η ζωή τους, κι αυτοί άλλαξαν τον κόσμο όλο. ‘Έτσι γίνεται στη ζωή μας. Υπάρχουν στιγμές καθοριστικές που αλλάζουν τη ζωή μας. Εάν η στιγμή είναι συνάντηση με τον Χριστό τότε είναι σωτήρια αλλαγή. Έλα να βρεις τον Χριστό! Σε περιμένει στην Καινή Διαθήκη, εκεί είναι ο Λόγος Του. Στην Εκκλησία είναι τα Μυστήριά Του. Στη ζωή των Αγίων, είναι το πρότυπό τους. Κι αν έχεις βρει τον Χριστό, τότε έλα! Γίνε κι εσύ ψαράς ανθρώπων για να μπορέσεις να φέρεις και άλλους στο δικό Του Ευαγγέλιο, στη δική Του Σωτηρία. Ο Χριστός μας θέλει όλους, αληθινούς, αυθεντικούς μαθητές, όπως οι απλοί ψαράδες της Γαλιλαίας.”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων