13/09/2024 13/09/2024 Παρακολουθήστε το σύντομο βίντεο που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, για την Κυριακή Μετά την Ύψωση.    “Ο Χριστός εδώ και δυό χιλιάδες χρόνια ρώτησε τους μαθητές Του: “Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει ολόκληρον τον κόσμο, αλλά χάσει τη ζωή του;” Και ζωή για τον άνθρωπο είναι η...
13 Σεπτεμβρίου, 2024 - 19:34
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2024 - 19:14

Δημητριάδος Ιγνάτιος σε 60” – Είναι Κυριακή μετά την Ύψωση

Διαδώστε:
Δημητριάδος Ιγνάτιος σε 60” – Είναι Κυριακή μετά την Ύψωση

Παρακολουθήστε το σύντομο βίντεο που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, για την Κυριακή Μετά την Ύψωση.

 

“Ο Χριστός εδώ και δυό χιλιάδες χρόνια ρώτησε τους μαθητές Του: “Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει ολόκληρον τον κόσμο, αλλά χάσει τη ζωή του;” Και ζωή για τον άνθρωπο είναι η αιωνιότητα. Και η αλήθεια αυτή ακούγεται μέχρι και σήμερα για τους μαθητές του Χριστού.
Τι νόημα έχει να κερδίσεις ολόκληρο τον κόσμο;
Πολλοί αγωνίζονται, αγχώνονται, όλοι παρασύρονται σ’έναν κόσμο επίγειο, για το κέρδος, για τη δόξα, αλλά χάνεται η όντως ζωή, η αληθινή ζωή, η ζωή της ψυχής του ανθρώπου, η ζωή που είναι αγάπη, προσφορά, θυσία. Η ζωή που ο Χριστός θέλει να τη νοηματοδοτήσει με τη Σταύρωση και την Ανάστασή Του. Γι’αυτό μας καλεί αδελφέ μου και σήμερα: “Ελάτε κοντά Μου! Εγώ μπορώ να σας δώσω νόημα στη ζωή την επίγεια, για να είναι ζωή αιώνια και να είστε μαζί Μου για πάντοτε.” Αλήθεια, εμείς, ποιά ζωή έχουμε διαλέξει; “”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων