05/10/2024 05/10/2024 Με αφορμή την 1 Οκτωβρίου, η οποία έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία, η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού και το Άτυπο Δικτύου Φορέων Υγείας της Ιεράς Μητροπόλεως, θέλοντας να τιμήσει τους ανθρώπους της Τρίτης ηλικίας, προσέφερε στους τροφίμους της μονάδας Αλτσχάιμερ Βόλου, μια απόδραση στην φύση. Η μετακίνηση έγινε με λεωφορεία...
05 Οκτωβρίου, 2024 - 21:21
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2024 - 21:39

Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος

Διαδώστε:
Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος

Με αφορμή την 1 Οκτωβρίου, η οποία έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία, η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού και το Άτυπο Δικτύου Φορέων Υγείας της Ιεράς Μητροπόλεως, θέλοντας να τιμήσει τους ανθρώπους της Τρίτης ηλικίας, προσέφερε στους τροφίμους της μονάδας Αλτσχάιμερ Βόλου, μια απόδραση στην φύση.

Η μετακίνηση έγινε με λεωφορεία της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, ενώ στους συμμετέχοντες προσφέρθηκε πρωινό γεύμα. Η δράση αυτή αποτέλεσε για τους συμμετέχοντες μια φυγή από την πραγματικότητα, ενώ δόθηκε η υπόσχεση , ότι η Εκκλησία, θα είναι πάντα κοντά στους ηλικιωμένους, οι οποίοι μας δίδαξαν τις αξίες της ζωής αλλά και ως ανταμοιβή της αγάπης και φροντίδας που απλόχερα προσέφεραν.

Στην εκδήλωσε συμμετείχαν ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού Αρχιμανδρίτης Μάξιμος Παπαϊωάννου, ο Αρχιμανδρίτης Καλλίνικος Γεωργακόπουλος αλλά και ο Αρχιδιάκονος Ιάκωβος Πρώιας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων