20/09/2024 22/09/2024 Δεκάδες κληρικοί ορίστηκαν από την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού, ως εντεταλμένοι στα σχολεία της περιοχής, προκειμένου να συνδράμουν στις ανάγκες που τυχόν θα προκύψουν, αναφορικά με την προσφορά πρωινού γεύματος σε απόρους μαθητές και όχι μόνο. Η σημαντική αυτή δράση της Τοπικής Εκκλησίας, επαναλαμβάνεται και φέτος, με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού...
20 Σεπτεμβρίου, 2024 - 12:39
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2024 - 21:58

Εντεταλμένοι κληρικοί στα σχολεία και Ευχέλαιο για εκπαιδευτικούς στην Ι.Μ. Δημητριάδος

Διαδώστε:
Εντεταλμένοι κληρικοί στα σχολεία και Ευχέλαιο για εκπαιδευτικούς στην Ι.Μ. Δημητριάδος

Δεκάδες κληρικοί ορίστηκαν από την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού, ως εντεταλμένοι στα σχολεία της περιοχής, προκειμένου να συνδράμουν στις ανάγκες που τυχόν θα προκύψουν, αναφορικά με την προσφορά πρωινού γεύματος σε απόρους μαθητές και όχι μόνο.

Η σημαντική αυτή δράση της Τοπικής Εκκλησίας, επαναλαμβάνεται και φέτος, με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Στο πλαίσιο, επίσης, της ποιμαντικής μέριμνας της Τοπικής Εκκλησίας για τους εκπαιδευτικούς και το πολυσήμαντο έργο τους, θα τελεστεί και φέτος το Μυστήριο του ιερού Ευχελαίου, υπέρ υγείας των Εκπαιδευτικών, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024, στις 6.30 μ.μ., στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου.

(Φωτογραφία αρχείου)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων