06/09/2024 06/09/2024 Στο Ευαγγελικό Ανάγνωσμα της επερχόμενης Κυριακής προ της Υψώσεως αναφέρεται ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος σε ακόμη ένα από τα καθιερωμένα σύντομα βιντεοσκοπημένα μηνύματα του.  Αναλυτικά το μήνυμα του Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου για το Ευαγγέλιο της Κυριακής προ της Υψώσεως: «Λέγεται Κυριακή Προ της Υψώσεως, γιατί είναι η...
06 Σεπτεμβρίου, 2024 - 20:42
Τελευταία ενημέρωση: 06/09/2024 - 20:57

Μήνυμα του Μητροπολίτη Δημητριάδος για το Ευαγγέλιο της Κυριακής προ της Υψώσεως

Διαδώστε:
Μήνυμα του Μητροπολίτη Δημητριάδος για το Ευαγγέλιο της Κυριακής προ της Υψώσεως

Στο Ευαγγελικό Ανάγνωσμα της επερχόμενης Κυριακής προ της Υψώσεως αναφέρεται ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος σε ακόμη ένα από τα καθιερωμένα σύντομα βιντεοσκοπημένα μηνύματα του.

Αναλυτικά το μήνυμα του Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου για το Ευαγγέλιο της Κυριακής προ της Υψώσεως:

«Λέγεται Κυριακή Προ της Υψώσεως, γιατί είναι η Κυριακή που προηγείται της 14ης Σεπτεμβρίου, που είναι η Ύψωση του Τιμίου Σταυρού.

Και στην ευαγγελική περικοπή, ο Ιωάννης μας λέγει καθαρά: “Τόσο πολύ αγάπησε ο Θεός τον κόσμο, ώστε παρέδωσε στον θάνατο τον Μονογενή του Υιό, για να μη χαθεί όποιος πιστεύει σ’Αυτόν, αλλά να έχει ζωή αιώνια. Γιατί ο Θεός,δεν έστειλε τον Υιό του στον κόσμο για να καταδικάσει τον κόσμο, αλλά για να σωθεί ο κόσμος δι’Αυτού” (Ιω. 3,16).

Φίλε μου, αδελφέ μου, ο Χριστός δεν ήρθε για να καταδικάσει αλλά για να σώσει. Και θέλει να σώσει και εμένα και εσένα κι ολόκληρο τον κόσμο.

Μη φοβηθείς!

Έλα κοντά Του!

Εάν ακούς αυτή τη στιγμή αυτά τα λόγια, να ξέρεις ότι είναι μια πρόσκληση και για σένα.

Ο Χριστός ήρθε να σώσει τον κόσμο, κι όχι να τον καταδικάσει.

Γι’αυτό ανέβηκε στον σταυρό, για όλους τους ανθρώπους.»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων