11/10/2024 11/10/2024 Την προσοχή του Χριστεπωνύμου πληρώματος της περιοχής εφιστά η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, όσον αφορά κάποιον αυτοπροσδιοριζόμενο «Ιερομόναχο», επ’ ονόματι «Ποιμήν», ο οποίος «λειτουργεί» παράνομο «ναΐδριο» στην Νέα Ιωνία, αφιερωμένο δήθεν στον Άγιο Κυπριανό. Η Ιερά Μητρόπολη προειδοποιεί ότι πρόκειται για πρόσωπο, που ουδεμία σχέση έχει με την Κανονική Εκκλησία και επιχειρεί να εξαπατήσει τον λαό,...
11 Οκτωβρίου, 2024 - 16:06
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2024 - 15:04

Μητρόπολη Δημητριάδος: Προσοχή στην παρουσία μη κανονικού «Ιερέα»

Διαδώστε:
Μητρόπολη Δημητριάδος: Προσοχή στην παρουσία μη κανονικού «Ιερέα»

Την προσοχή του Χριστεπωνύμου πληρώματος της περιοχής εφιστά η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, όσον αφορά κάποιον αυτοπροσδιοριζόμενο «Ιερομόναχο», επ’ ονόματι «Ποιμήν», ο οποίος «λειτουργεί» παράνομο «ναΐδριο» στην Νέα Ιωνία, αφιερωμένο δήθεν στον Άγιο Κυπριανό.

Η Ιερά Μητρόπολη προειδοποιεί ότι πρόκειται για πρόσωπο, που ουδεμία σχέση έχει με την Κανονική Εκκλησία και επιχειρεί να εξαπατήσει τον λαό, εκμεταλλευόμενος το άδολο θρησκευτικό συναίσθημα, προς ικανοποίηση οικονομικών και άλλων σκοπών.

Η Τοπική Εκκλησία καλεί τον λαό να αποφεύγει κάθε επαφή και συναναστροφή μαζί του, διότι κινδυνεύει να υποπέσει σε βαρύτατη πλάνη, προδήλως και πολλαπλώς καταστροφική.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων