10/03/2021 10/03/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, αντέδρασε έντονα για το βίντεο που δείχνει νεαρούς αναρχικούς να υβρίζουν και να ποδοπατούν την εικόνα της Παναγίας και τον Σταυρό σε χθεσινή διαδήλωση στο κέντρο της Aθήνας. Το βίντεο αποκάλυψε το Πρακτορείο Ορθοδοξία και προκάλεσε τη θλίψη του πιστού λαού και της Εκκλησίας. Ό ίδιος μάλιστα...
10 Μαρτίου, 2021 - 15:23
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2021 - 18:18

Ο Μητρ. Δημητριάδος για όσους ποδοπάτησαν τον Σταυρό

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Δημητριάδος για όσους ποδοπάτησαν τον Σταυρό

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, αντέδρασε έντονα για το βίντεο που δείχνει νεαρούς αναρχικούς να υβρίζουν και να ποδοπατούν την εικόνα της Παναγίας και τον Σταυρό σε χθεσινή διαδήλωση στο κέντρο της Aθήνας.

Το βίντεο αποκάλυψε το Πρακτορείο Ορθοδοξία και προκάλεσε τη θλίψη του πιστού λαού και της Εκκλησίας. Ό ίδιος μάλιστα τόνισε ότι προσεύχεται για όσους ποδοπάτησαν την εικόνα της Παναγίας και παρακαλεί τον Κύριο να ελεήσει αυτές τις ψυχές και να τους δείξει το δρόμο της Αλήθειας.

Διαβάστε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ – Αναρχικοί ποδοπάτησαν Εικόνα της Παναγίας και Σταυρό (ΒΙΝΤΕΟ).

Παρακολουθήστε το απόσπασμα:  

Είθε ο Κύριος να ελεήσει αυτές τις ψυχές, ρίχνοντας τη σπλαχνική Του ματιά σε αυτά τα παιδιά, που ποδοπατούν την εικόνα της Παναγίας Μητέρας Του. “Συγχώρεσε Κύριε το σφάλμα, και δείξε τους τι σημαίνει συγχώρεση και ευσπλαχνία, Εσύ που είσαι η ταπεινή αγάπη. Εσύ που συγχώρεσες πάνω στον Σταυρό, τον ληστή. Μόνον Εσύ μπορείς να νοηματοδοτήσεις τη ζωή τους! Κύριε δείξε το δρόμο της Αλήθειας!”.

Μόνο η ταπεινή αγάπη μπορεί να απαντήσει σε όλα τα προβλήματα του ανθρώπου. Άλλωστε Εκείνος είναι, που αγάπησε αληθινά τα παιδιά!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων