14/07/2024 14/07/2024 Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στη νηστεία, στην ενδοοικογενειακή βία, στον “γάμο” των ομόφυλων ζευγαριών, στον εκσυγχρονισμό της Εκκλησίας και τη δημοτική γλώσσα του λόγου της, στην τεχνητή νοημοσύνη, στο έργο του στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος & Αλμυρού και στα συσσίτια. Παρακολουθήστε την συνέντευξη που παραχώρησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης...
14 Ιουλίου, 2024 - 11:53
Τελευταία ενημέρωση: 14/07/2024 - 11:28

Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος για την ενδοοικογενειακή βία και την τεχνητή νοημοσύνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος για την ενδοοικογενειακή βία και την τεχνητή νοημοσύνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στη νηστεία, στην ενδοοικογενειακή βία, στον “γάμο” των ομόφυλων ζευγαριών, στον εκσυγχρονισμό της Εκκλησίας και τη δημοτική γλώσσα του λόγου της, στην τεχνητή νοημοσύνη, στο έργο του στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος & Αλμυρού και στα συσσίτια.

Παρακολουθήστε την συνέντευξη που παραχώρησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, στο TheNewspaper, και στον δημοσιογράφο κ. Δήμητριο Μαρέδη:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων