30/03/2021 30/03/2021 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε μέσα στο μήνα Μάρτιο, το επιμορφωτικό σεμινάριο, με θέμα “, το οποίο απευθυνόταν στις παιδαγωγούς του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος “Μεταμόρφωση” και είχε σχεδιαστεί με βάση τις ανάγκες τους. Η κ. Ματίνα Καλανδάρογλου, παιδαγωγός προσχολικής ηλικίας, με μεγάλη εμπειρία στην εφαρμογή παιδοκεντρικών προγραμμάτων, οργάνωσε δύο διαδικτυακές συναντήσεις, συνολικής διάρκειας...
30 Μαρτίου, 2021 - 11:47
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2021 - 11:56

“Παιδοκεντρικός Σχεδιασμός Εκπαιδευτικών προγραμμάτων”

Διαδώστε:
“Παιδοκεντρικός Σχεδιασμός Εκπαιδευτικών προγραμμάτων”

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε μέσα στο μήνα Μάρτιο, το επιμορφωτικό σεμινάριο, με θέμα “, το οποίο απευθυνόταν στις παιδαγωγούς του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος “Μεταμόρφωση” και είχε σχεδιαστεί με βάση τις ανάγκες τους. Η κ. Ματίνα Καλανδάρογλου, παιδαγωγός προσχολικής ηλικίας, με μεγάλη εμπειρία στην εφαρμογή παιδοκεντρικών προγραμμάτων, οργάνωσε δύο διαδικτυακές συναντήσεις, συνολικής διάρκειας τεσσάρων ωρών, στη διάρκεια των οποίων συζήτησε με τις παιδαγωγούς, μοιράστηκε τις γνώσεις της και παρουσίασε τη θεωρία μέσα από την πράξη, δίνοντας πολλαπλές ιδέες και ερεθίσματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων