16/10/2024 16/10/2024 Ξεκίνησε αυτή την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, την λειτουργία της, η Σχολή Γονέων Βόλου της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ομιλιών, με προσκεκλημένους επιλεγμένους ομιλητές, που σκοπό έχει την ενίσχυση και την έμπνευση των νέων συζύγων, στην πορεία της ζωής, μέσα στην οικογένεια. Την εκδήλωση συντόνισε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος της Μητρόπολης, Αρχιμ....
16 Οκτωβρίου, 2024 - 18:01
Τελευταία ενημέρωση: 16/10/2024 - 17:30

Πρώτη συνάντηση της Σχολής Γονέων Βόλου της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Πρώτη συνάντηση της Σχολής Γονέων Βόλου της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκίνησε αυτή την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, την λειτουργία της, η Σχολή Γονέων Βόλου της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ομιλιών, με προσκεκλημένους επιλεγμένους ομιλητές, που σκοπό έχει την ενίσχυση και την έμπνευση των νέων συζύγων, στην πορεία της ζωής, μέσα στην οικογένεια.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος της Μητρόπολης, Αρχιμ. Μάξιμος Παπαϊωάννου, μεταφέροντας τις ευχές και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη  κ. Ιγνατίου.

Πρώτος ομιλητής ήταν ο Δρ Ηλίας Λιαμής, Θεολόγος, Εκπαιδευτικός Συγγραφέας, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα «Ανατρέφοντας ήρωες!».

Καθ’όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, λειτούργησε χώρος δημιουργικής απασχόλησης των πολύ μικρών παιδιών, από εξειδικευμένες παιδαγωγούς καθώς και για τα μεγαλύτερα παιδιά του Δημοτικού και Γυμνασίου, όπου είδαν μια επιλεγμένη ταινία και ακολούθησε σύντομη κατηχητική συζήτηση.

Μετά το πέρας της όμορφης αυτής συνάντησης, παρατέθηκε γεύμα για όλες τις οικογένειες, σε μικρούς και μεγάλους, στη μεγάλη αίθουσα «Ιωλκός».

Η Σχολή Γονέων Βόλου, ανανέωσε το ραντεβού της για την επόμενη ενδιαφέρουσα συνάντηση, που θα λάβει χώρα και πάλι στους φιλόξενους χώρους του Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλίας, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, με ομιλητή τον π. ΑΝΤΩΝΙΟ ΚΑΛΛΙΓΕΡΗ, Διευθυντή Ποιμαντικής Γάμoυ και Οικογένειας Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. με θέμα : «Σκοτώνει ο γάμος την ελευθερία;».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων