21/10/2024 21/10/2024 Πραγματοποιήθηκε χθες 20/10 η επίσημη έναρξης της νέας ποιμαντικής δράσης της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού για την φετινή ιεραποστολική χρονιά, ένας κατηχητικός κύκλος ομιλιών υπό τον τίτλο «Διδαχή Επισκόπου», παρουσία του Θεοφ. Επισκόπου Ολβίας κ. Επιφανίου, κληρικών και πιστών της τοπικής Εκκλησίας. Οι ομιλίες θα πραγματοποιούνται με βιωματικό τρόπο από Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη κ. Ιγνάτιο...
21 Οκτωβρίου, 2024 - 16:18
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2024 - 14:54

Σπουδή στο κατά Λουκάν – Ξεκίνησε η σειρά ομιλιών του Μητροπολίτου Δημητριάδος (BINTEO)

Διαδώστε:
Σπουδή στο κατά Λουκάν – Ξεκίνησε η σειρά ομιλιών του Μητροπολίτου Δημητριάδος (BINTEO)

Πραγματοποιήθηκε χθες 20/10 η επίσημη έναρξης της νέας ποιμαντικής δράσης της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού για την φετινή ιεραποστολική χρονιά, ένας κατηχητικός κύκλος ομιλιών υπό τον τίτλο «Διδαχή Επισκόπου», παρουσία του Θεοφ. Επισκόπου Ολβίας κ. Επιφανίου, κληρικών και πιστών της τοπικής Εκκλησίας.

Οι ομιλίες θα πραγματοποιούνται με βιωματικό τρόπο από Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη κ. Ιγνάτιο κάθε Κυριακή απόγευμα στις 6.30, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως (Κ. Καρτάλη με Α. Γαζή).

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων