19/06/2023 19/06/2023 Τα πρώτα Εγκαίνια Ναού τέλεσε ο μητροπολίτης Δράμας κ. Δωρόθεος την Κυριακή 18 Ιουνίου. Ειδικότερα, εγκαινίασε το Παρεκκλήσιο του Ιερού Ναού Αγ. Αθανασίου Δοξάτου στο όνομα του οσίου Πατρός Γεωργίου του νέου Ομολογητή (Καρσλίδη). Κατά αγαθή συγκυρία ο Όσιος γεννήθηκε την 18η Ιανουαρίου, ημέρα μνήμης του Αγ. Αθανασίου του Μεγάλου, και στη βάπτισή του έλαβε...
19 Ιουνίου, 2023 - 14:15
Τελευταία ενημέρωση: 19/06/2023 - 14:19

Εγκαίνια Ναού στο Δοξάτο Δράμας

Διαδώστε:
Εγκαίνια Ναού στο Δοξάτο Δράμας

Τα πρώτα Εγκαίνια Ναού τέλεσε ο μητροπολίτης Δράμας κ. Δωρόθεος την Κυριακή 18 Ιουνίου. Ειδικότερα, εγκαινίασε το Παρεκκλήσιο του Ιερού Ναού Αγ. Αθανασίου Δοξάτου στο όνομα του οσίου Πατρός Γεωργίου του νέου Ομολογητή (Καρσλίδη).

Κατά αγαθή συγκυρία ο Όσιος γεννήθηκε την 18η Ιανουαρίου, ημέρα μνήμης του Αγ. Αθανασίου του Μεγάλου, και στη βάπτισή του έλαβε το όνομα «Αθανάσιος». Η ζωή του, ιδιαίτερα η παιδική του ηλικία, ήταν γεμάτη από τα σημεία του Θεού, όπως και του Αγ. Αθανασίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων