10/11/2023 11/11/2023 Με αφορμή τις πρόσφατες μεγάλες καταστροφές των δασών της πατρίδος μας και μετά από αίτημα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ συνέθεσε ειδική ευχή «Διά την διατήρησιν και προστασίαν των δασών». Μέσω της ευχής αυτής απευθύνεται δέηση προς τον Θεό για την προστασία των δασών, των...
10 Νοεμβρίου, 2023 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 11/11/2023 - 5:30

Ευχή για τη διατήρηση και προστασία των δασών από τον Μητροπολίτη Εδέσσης

Διαδώστε:
Ευχή για τη διατήρηση και προστασία των δασών από τον Μητροπολίτη Εδέσσης

Με αφορμή τις πρόσφατες μεγάλες καταστροφές των δασών της πατρίδος μας και μετά από αίτημα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ συνέθεσε ειδική ευχή «Διά την διατήρησιν και προστασίαν των δασών».

Μέσω της ευχής αυτής απευθύνεται δέηση προς τον Θεό για την προστασία των δασών, των αγρών και όλων των εμβίων όντων που συνδέονται με αυτά, από φυσικά αίτια ή από δόλιες εμπρηστικές ενέργειες.

Διαβάστε και κατεβάστε και την ευχή

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων