03/12/2019 03/12/2019 Το πρωί της Κυριακής 1 Δεκεμβρίου 2019, Κυριακή ΙΔ΄ Λουκά, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος ετέλεσε τη Θεία Λειτουργία, στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Ακροποτάμου, πλαισιωμένος από τον Ιερέα του χωριού π. Γεώργιο Μπάτσιο και τον Διάκονο της Μητροπόλεως π. Αθανάσιο Γουσίδη. Μετά την ανάγνωση του Ευαγγελίου, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης εκήρυξε το...
03 Δεκεμβρίου, 2019 - 15:50
Τελευταία ενημέρωση: 03/12/2019 - 15:35

Ελευθερουπόλεως Χρυσόστομος: “Θεραπεία του τυφλού της Ιεριχού”

Διαδώστε:
Ελευθερουπόλεως Χρυσόστομος: “Θεραπεία του τυφλού της Ιεριχού”

Το πρωί της Κυριακής 1 Δεκεμβρίου 2019, Κυριακή ΙΔ΄ Λουκά, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος ετέλεσε τη Θεία Λειτουργία, στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Ακροποτάμου, πλαισιωμένος από τον Ιερέα του χωριού π. Γεώργιο Μπάτσιο και τον Διάκονο της Μητροπόλεως π. Αθανάσιο Γουσίδη.

Μετά την ανάγνωση του Ευαγγελίου, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης εκήρυξε το Θείο Λόγο προς το πολυπληθές εκκλησίασμα, αναφερόμενος στην Ευαγγελική περικοπή της ημέρας, του θαύματος της θεραπείας του τυφλού της Ιεριχούς, τονίζοντας τη δύναμη της πραγματικής πίστεως στον Θεό.

Το κήρυγμα του Σεβασμιωτάτου, κατά την Θεία Λειτουργία:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων