19/03/2022 19/03/2022 Με τη δέουσα εκκλησιαστική τάξη τελέσθηκε η Ακολουθία της Β΄ Στάσης των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στις ενορίες και Μονές της Μητρόπολης Ελευθερουπόλεως, χθες Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος περί την 7ην απογευματινήν, προεξήρχε στην Ακολουθία της Β΄ Στάσης των Χαιρετισμών της Θεοτόκου στον ενοριακό Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Χρυσοκάστρου,...
19 Μαρτίου, 2022 - 21:46
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2022 - 20:47

Η Β’ Στάση των Χαιρετισμών στο Χρυσόκαστρο Παγγαίου

Διαδώστε:
Η Β’ Στάση των Χαιρετισμών στο Χρυσόκαστρο Παγγαίου

Με τη δέουσα εκκλησιαστική τάξη τελέσθηκε η Ακολουθία της Β΄ Στάσης των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στις ενορίες και Μονές της Μητρόπολης Ελευθερουπόλεως, χθες Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος περί την 7ην απογευματινήν, προεξήρχε στην Ακολουθία της Β΄ Στάσης των Χαιρετισμών της Θεοτόκου στον ενοριακό Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Χρυσοκάστρου, πλαισιούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητρόπολης Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Μπένο, τον Εφημέριο της ενορίας Αρχιμανδρίτη Αρσένιο Μπαρμπαγιάννη και τον Διάκονο της Μητρόπολης Αθανάσιο Γουσίδη.

Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον Θείο Λόγο επί του στίχου «Χαίρε, Αμνού και Ποιμένος μήτηρ», προσφέροντας πνευματικά μηνύματα στους πιστούς κατοίκους της ενορίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων