15/03/2024 15/03/2024 Η μηνιαία Ιερατική Σύναξη του παρόντος Εκκλησιαστικού Έτους πραγματοποιήθηκε, χθες, στο Συνεδριακό Κέντρο της Μητρόπολης Ελευθερουπόλεως «Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος», παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Χρυσοστόμου και σύσσωμου του Iερού Κλήρου της Μητρόπολης. Μετά την εναρκτήριο ακολουθία το λόγο έλαβε ο Ποιμενάρχης με θέμα: «Εν όψει της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής». Το ανέπτυξε με μεθοδικότητα και...
15 Μαρτίου, 2024 - 12:22
Τελευταία ενημέρωση: 15/03/2024 - 12:26

Ιερατική Σύναξη Μαρτίου της Ιεράς Μητρόπολης Ελευθερουπόλεως

Διαδώστε:
Ιερατική Σύναξη Μαρτίου της Ιεράς Μητρόπολης Ελευθερουπόλεως

Η μηνιαία Ιερατική Σύναξη του παρόντος Εκκλησιαστικού Έτους πραγματοποιήθηκε, χθες, στο Συνεδριακό Κέντρο της Μητρόπολης Ελευθερουπόλεως «Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος», παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Χρυσοστόμου και σύσσωμου του Iερού Κλήρου της Μητρόπολης.

Μετά την εναρκτήριο ακολουθία το λόγο έλαβε ο Ποιμενάρχης με θέμα: «Εν όψει της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής». Το ανέπτυξε με μεθοδικότητα και εύστοχες αναφορές και παρατηρήσεις στην σύγχρονη εποχή.

Εν συνεχεία ακούστηκαν παρεμβάσεις και τοποθετήσεις κληρικών επί του θέματος. Τέλος δόθηκαν συμβουλές προς τους Ιερείς επί διοικητικών – Λειτουργικών ζητημάτων εν όψει της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Ιερατική Σύναξη Μαρτίου της Ιεράς Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως 2024

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων