12/08/2024 12/08/2024 Την Κυριακή 11 Αυγούστου, Κυριακή μετά την Μεταμόρφωση του Κυρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού Ίου και Νήσων κ. Αμφιλόχιος χοροστάτησε του Όρθρου και ιερούργησε το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ίου. Κατά τη διάρκεια του Κοινωνικού ο Σεβασμιώτατος κήρυξε το θείο Λόγο, αναφερόμενος στα γεγονότα της Μεταμορφώσεως του Κυρίου...
12 Αυγούστου, 2024 - 21:45
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2024 - 20:29

Κυριακή Ζ’ Ματθαίου στην Ίο

Διαδώστε:
Κυριακή Ζ’ Ματθαίου στην Ίο

Την Κυριακή 11 Αυγούστου, Κυριακή μετά την Μεταμόρφωση του Κυρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού Ίου και Νήσων κ. Αμφιλόχιος χοροστάτησε του Όρθρου και ιερούργησε το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ίου.

Κατά τη διάρκεια του Κοινωνικού ο Σεβασμιώτατος κήρυξε το θείο Λόγο, αναφερόμενος στα γεγονότα της Μεταμορφώσεως του Κυρίου και απηύθυνε προς το εκκλησίασμα τις πατρικές του ευχές για την επικείμενη εορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων