05/03/2022 05/03/2022 To Σάββατο της Τυρινής, εορτή των οσίων και θεοφόρων πατέρων ημών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού και νήσων κ. Αμφιλόχιος λειτούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Μεσσαριάς προκειμένου να τελέσει τα μνημόσυνα του π. Ευαγγέλου Πρασίνου και της πρεσβυτέρας του, Ευαγγελίας. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος τόνισε στους πιστούς πως η Αγία και Μεγάλη Σαρακοστή...
05 Μαρτίου, 2022 - 15:39

Ο Μητροπολίτης Θήρας στη Μεσσαριά για το μνημόσυνο του π. Ευάγγελου και της πρεσβυτέρας του

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Θήρας στη Μεσσαριά για το μνημόσυνο του π. Ευάγγελου και της πρεσβυτέρας του

To Σάββατο της Τυρινής, εορτή των οσίων και θεοφόρων πατέρων ημών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού και νήσων κ. Αμφιλόχιος λειτούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Μεσσαριάς προκειμένου να τελέσει τα μνημόσυνα του π. Ευαγγέλου Πρασίνου και της πρεσβυτέρας του, Ευαγγελίας.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος τόνισε στους πιστούς πως η Αγία και Μεγάλη Σαρακοστή είναι μια ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουμε τη ζωή μας και την σχέση μας με τον Θεό και τους αδελφούς μας. Μεταξύ άλλων ανέπτυξε ότι αυτή η περίοδος αποτελεί ευκαιρία για άσκηση, εξηγώντας το νόημα της πραγματικής νηστείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων