Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων
08 Οκτωβρίου, 2024

Αγιασμός στο 1ο Νηπιαγωγείο για τα παιδιά του Παλαμά Καρδίτσας μετά τον Daniel

Διαδώστε:

Στα πλήρως ανακαινισμένα 1ο και 3ο Νηπιαγωγεία Παλαμά, που πλέον διαθέτουν υπερσύγχρονο εξοπλισμό, επέστρεψαν τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου οι μικροί  μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους.

Ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Σωκράτης Δασκαλόπουλος υποδέχτηκε τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σταικούρα, την Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών κ. Μελίνα Τραυλού και κλιμάκιο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, τον Πρόεδρο κ. Τιμολέοντα Κατσίπο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. (Κτ.Υπ.) κ. Αθανάσιο Γιάνναρη.

Στη συνέχεια, τελέστηκε ο αγιασμός από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεο στο 1ο Νηπιαγωγείο. Με την τελετή του αγιασμού και την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, τα 1ο και 3ο Νηπιαγωγεία Παλαμά μπαίνουν δυναμικά σε μια νέα φάση λειτουργίας, προσφέροντας στα παιδιά τα εφόδια για ένα καλύτερο εκπαιδευτικό μέλλον.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κωνσταντίνος Τσιάρας, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτριος Κουρέτας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνος Τέλιος και πλήθος κόσμου μαθητών και γονέων.

 

Διαδώστε: