26/09/2024 26/09/2024 Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024, ποιμαντική επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου, σε Γυμνασιακές σχολικές μονάδες του Παλαμά, της Ματαράγκας και των Σοφάδων, όπου διένειμε την Καινή Διαθήκη στους μαθητές και μαθήτριες της Α΄ τάξεως του Γυμνασίου. Ευχήθηκε σε όλους καλή σχολική χρονιά και ο λόγος του Θεού να είναι πάντοτε...
26 Σεπτεμβρίου, 2024 - 21:45

Διανομή Καινής Διαθήκης στους μαθητές της Α’ Γυμνασίου από τον Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεο

Διαδώστε:
Διανομή Καινής Διαθήκης στους μαθητές της Α’ Γυμνασίου από τον Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεο

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024, ποιμαντική επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου, σε Γυμνασιακές σχολικές μονάδες του Παλαμά, της Ματαράγκας και των Σοφάδων, όπου διένειμε την Καινή Διαθήκη στους μαθητές και μαθήτριες της Α΄ τάξεως του Γυμνασίου. Ευχήθηκε σε όλους καλή σχολική χρονιά και ο λόγος του Θεού να είναι πάντοτε μέσα στην καρδιά τους και να αποτελεί πυξίδα στην ζωή τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων