Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων
28 Μαρτίου, 2019

Επιμνημόσυνη δέηση για τους ήρωες των Φαρσάλων

Διαδώστε:

Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ηρώων των Φαρσάλων που έπεσαν την 30η Μαρτίου 1943 στο Ηρώο κοντά στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου του εν Βουναίνη στα Δενδράκια Φαρσάλων θα τελέσει ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος.  Αναλυτικότερα και σύμφωνα με το ανακοινωθέν της εν λόγω Μητρόπολης: Την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019 και ώρα 7:00΄μ.μ., ο επιχώριος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος θα χοροστατήσει στην ακολουθία των Γ΄ Χαιρετισμών προς την Κυρία Θεοτόκο και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τ.Κ. Μαυρομματίου. Το Σάββατο 30 Μαρτίου θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου του εν Βουναίνη στα Δενδράκια Φαρσάλων.
Στη συνέχεια και ώρα 10:30΄π.μ., θα τελέσει, όπως προαναφέρθηκε, επιμνημόσυνο Δέηση υπέρ αναπαύσεως των πεσόντων της 30ης Μαρτίου 1943 στο Ηρώο πλησίον του ως άνω Ιερού Ναού.
Ακολούθως και ώρα 11:00΄π.μ., θα τελέσει επιμνημόσυνο Δέηση υπέρ αναπαύσεως των πεσόντων της 30ης Μαρτίου 1943 στο Ηρώο πλησίον του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Κυρίου Σταθμού Φαρσάλων.

Διαδώστε: