05/10/2023 05/10/2023 Ιερά Αγρυπνία επί τη μνεία της μετακομιδής του ιερού λειψάνου του αγίου και ενδόξου οσιομάρτυρος Νικολάου του εν Βουναίνοις. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος, την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023, προεξήρχε της ιεράς Αγρυπνίας επί τη μνεία της μετακομιδής του ιερού λειψάνου του αγίου και ενδόξου οσιομάρτυρος Νικολάου του εν Βουναίνοις στο ομώνυμο Ιερό Προσκύνημα στα...
05 Οκτωβρίου, 2023 - 12:15
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2023 - 11:48

Ιερά Αγρυπνία επί τη μνεία της μετακομιδής του ιερού λειψάνου του Αγίου Νικολάου του εν Βουναίνοις

Διαδώστε:
Ιερά Αγρυπνία επί τη μνεία της μετακομιδής του ιερού λειψάνου του Αγίου Νικολάου του εν Βουναίνοις

Ιερά Αγρυπνία επί τη μνεία της μετακομιδής του ιερού λειψάνου του αγίου και ενδόξου οσιομάρτυρος Νικολάου του εν Βουναίνοις.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος, την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023, προεξήρχε της ιεράς Αγρυπνίας επί τη μνεία της μετακομιδής του ιερού λειψάνου του αγίου και ενδόξου οσιομάρτυρος Νικολάου του εν Βουναίνοις στο ομώνυμο Ιερό Προσκύνημα στα Βούναινα.

Κατά την ιερά Αγρυπνία, τέθηκε προς προσκύνηση και αγιασμό των πιστών απότμημα του ιερού λειψάνου του αγίου και ενδόξου οσιομάρτυρος Νικολάου του εν Βουναίνοις, το οποίο φυλάσσεται στο Ιερό Προσκύνημα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων