27/06/2024 27/06/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος δέχθηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου 2024, στο Επισκοπείο εθιμοτυπική επίσκεψη από τον Διοικητή του Κέντρου Εκπαίδευσης Στρατονομίας Ρούσσου Αντισυνταγματάρχη Πεζικού κ. Στέλιο Γαρίτο, συνοδευόμενος από τον Υπολοχαγό κ. Ζώτο. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος καλωσόρισε τους επισκέπτες και ευχήθηκε κάθε ενίσχυση από...
27 Ιουνίου, 2024 - 18:26
Τελευταία ενημέρωση: 27/06/2024 - 18:38

Ο Διοικητής του Κέντρου Εκπαίδευσης Στρατονομίας Ρούσσου στον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος

Διαδώστε:
Ο Διοικητής του Κέντρου Εκπαίδευσης Στρατονομίας Ρούσσου στον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος δέχθηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου 2024, στο Επισκοπείο εθιμοτυπική επίσκεψη από τον Διοικητή του Κέντρου Εκπαίδευσης Στρατονομίας Ρούσσου Αντισυνταγματάρχη Πεζικού κ. Στέλιο Γαρίτο, συνοδευόμενος από τον Υπολοχαγό κ. Ζώτο.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος καλωσόρισε τους επισκέπτες και ευχήθηκε κάθε ενίσχυση από Θεού στο έργο τους. Επίσης τους δώρισε ένα βιβλίο του Μητροπολίτη Φαναρίου και Φερσάλων Γερασίμου, ενός φωτισμένου Ιεράρχη του 1821.

Με τη σειρά τους, ο Αντισυνταγματάρχης Πεζικού και ο Υπολοχαγός ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο για τις ευχές του και τόνισαν τη στήριξη του στρατού στις ποικίλες δράσεις της Ιεράς Μητροπόλεώς Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων