24/10/2024 24/10/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, συνεχίζοντας τις ποιμαντικές του επισκέψεις σε σχολικές μονάδες, βρέθηκε κοντά στους μαθητές της Α’ τάξης των Γυμνασίων Κέδρου και Λεονταρίου. Ο οικείος Ποιμενάρχης ευχαρίστησε τους μαθητές και τους καθηγητές που ανταποκρίθηκαν στο αίτημά του να βρίσκεται κοντά τους και στη συνέχεια, ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση με τους μαθητές,...
24 Οκτωβρίου, 2024 - 22:00

Ο Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος κοντά στους μαθητές των Γυμνασίων Κέδρου και Λεονταρίου Καρδίτσας

Διαδώστε:
Ο Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος κοντά στους μαθητές των Γυμνασίων Κέδρου και Λεονταρίου Καρδίτσας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, συνεχίζοντας τις ποιμαντικές του επισκέψεις σε σχολικές μονάδες, βρέθηκε κοντά στους μαθητές της Α’ τάξης των Γυμνασίων Κέδρου και Λεονταρίου.

Ο οικείος Ποιμενάρχης ευχαρίστησε τους μαθητές και τους καθηγητές που ανταποκρίθηκαν στο αίτημά του να βρίσκεται κοντά τους και στη συνέχεια, ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση με τους μαθητές, στους οποίους διένειμε τευχίδιο της Καινής Διαθήκης ως ευλογία, εξηγώντας στα παιδιά ότι η Καινή Διαθήκη είναι η αποκάλυψη του Θεού.

Τους συμβούλευσε να μάθουν να ζουν ο ένας με τον άλλον αρμονικά, να αγαπούν τους συνανθρώπους τους, να φροντίζουν τους εαυτούς τους και τους συνοδοιπόρους τους που περπατάνε μαζί τους σ’ αυτή τη ζωή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων