23/08/2024 23/08/2024 Πλήθος ευσεβών χριστιανών κατέκλεισαν κι εφέτος το Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Δεμερλιωτίσσης Φαρσάλων. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος, το εσπέρας της Πέμπτης 22 Αυγούστου 2024 επί τη αποδόσει της εορτής της κοιμήσεως και της εις ουρανούς μεταστάσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού και προέστη της ιεράς λιτανείας της σεβασμίας εικόνος της Παναγίας Ελεούσης...
23 Αυγούστου, 2024 - 10:15
Τελευταία ενημέρωση: 23/08/2024 - 10:21

Ο Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Δεμερλιωτίσσης Φαρσάλων

Διαδώστε:
Ο Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Δεμερλιωτίσσης Φαρσάλων

Πλήθος ευσεβών χριστιανών κατέκλεισαν κι εφέτος το Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Δεμερλιωτίσσης Φαρσάλων.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος, το εσπέρας της Πέμπτης 22 Αυγούστου 2024 επί τη αποδόσει της εορτής της κοιμήσεως και της εις ουρανούς μεταστάσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού και προέστη της ιεράς λιτανείας της σεβασμίας εικόνος της Παναγίας Ελεούσης – Δεμερλιωτίσσης, όπου ευλόγησε τους άρτους προς τιμήν της Κυρίας Θεοτόκου στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Δεμερλιωτίσσης Φαρσάλων.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσυγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων