02/06/2021 02/06/2021 Παρακλήσεις για τους μαθητές ενόψει των Πανελληνίων εξετάσεων ανακοίνωσε ότι θα κάνει την ερχόμενη εβδομάδα η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, αρχής γενομένης από τις 7 Ιουνίου και έως τις 13. Στις παρακλήσεις θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος. Στις ιερές Παρακλήσεις θα τίθεται σε προσκύνηση απότμημα του Ιερού λειψάνου της...
02 Ιουνίου, 2021 - 19:05
Τελευταία ενημέρωση: 02/06/2021 - 19:10

Παράκλησεις ενόψει των Πανελληνίων στην Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος

Διαδώστε:
Παράκλησεις ενόψει των Πανελληνίων στην Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος

Παρακλήσεις για τους μαθητές ενόψει των Πανελληνίων εξετάσεων ανακοίνωσε ότι θα κάνει την ερχόμενη εβδομάδα η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, αρχής γενομένης από τις 7 Ιουνίου και έως τις 13.

Στις παρακλήσεις θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος.

Στις ιερές Παρακλήσεις θα τίθεται σε προσκύνηση απότμημα του Ιερού λειψάνου της χειρός του αγίου και ένδοξου οσιομάρτυρα Νικολάου του εν Βουναίνοις, προστάτη της Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα των Παρακλήσεων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων