25/09/2024 25/09/2024 Τον καθιερωμένο Αγιασμό για την έναρξη της νέας Ιεραποστολικής χρονιάς τέλεσε ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσαλων κ. Τιμόθεος, στις 11.00 π.μ. στο “Σπίτι Αγάπης” Καρδίτσας όπου τον ανέμεναν οι εθελοντές κληρικοί και λαϊκοί, οι κυρίες εθελόντριες που όλοι μαζί διακονούν με χαρά στο “Σπίτι Αγάπης” και στο “Παντοπωλείο αλληλεγγύης” Καρδίτσας, καθώς επίσης και πολλοί από...
25 Σεπτεμβρίου, 2024 - 20:45
Τελευταία ενημέρωση: 25/09/2024 - 20:24

Στα συσσίτια σε Καρδίτσα και Αγναντερό βρέθηκε σήμερα ο Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος

Διαδώστε:
Στα συσσίτια σε Καρδίτσα και Αγναντερό βρέθηκε σήμερα ο Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος

Τον καθιερωμένο Αγιασμό για την έναρξη της νέας Ιεραποστολικής χρονιάς τέλεσε ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσαλων κ. Τιμόθεος, στις 11.00 π.μ. στο “Σπίτι Αγάπης” Καρδίτσας όπου τον ανέμεναν οι εθελοντές κληρικοί και λαϊκοί, οι κυρίες εθελόντριες που όλοι μαζί διακονούν με χαρά στο “Σπίτι Αγάπης” και στο “Παντοπωλείο αλληλεγγύης” Καρδίτσας, καθώς επίσης και πολλοί από τους τροφίμους.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε με λόγια καρδιάς προς τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε τους εθελοντές και τις εθελόντριες για την έμπρακτη αγάπη τους προς τους αδελφούς μας που στερούνται ακόμη και τα βασικά αγαθά.

Στην συνέχεια και ώρα 12.00 μ. έφτασε στο Αγναντερό, όπου τέλεσε τον Αγιασμό στο εκεί “Σπίτι Αγάπης” και μίλησε για την έννοια του εθελοντισμού και της διακονίας στους κόλπους της Εκκλησίας.

Τα “Σπίτια Αγάπης” ξεκίνησαν φέτος την λειτουργία τους από τις αρχές Σεπτεμβρίου, διανέμοντας 135 μερίδες φαγητού, καθημερινά, στην πόλη της Καρδίτσας. Από το “Παντοπωλείο Αλληλεγγύης” μοιράζονται τρόφιμα σε οικογένειες που έχουν την δυνατότητα να μαγειρεύουν. Από το “Σπίτι Αγάπης” Αγναντερού διανέμονται 28 μερίδες φαγητού, ημερησίως, στους ενδεείς συνανθρώπους μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων