16/05/2020 16/05/2020 Στο Μουζάκι και τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου θα χοροστάτησει την Κυριακή της Σαμαρείτιδος, 17 Μαΐου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος σύμφωνα με το πρόγραμμα που αναρτήθηκε από την Ιερά Μητρόπολη για τις Θείες Λειτουργίες που θα λάβουν χώρα την Κυριακή.  Δείτε αναλυτικά:  Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, την...
16 Μαΐου, 2020 - 20:37
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2020 - 20:02

Στο Μουζάκι θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος αύριο

Διαδώστε:
Στο Μουζάκι θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος αύριο

Στο Μουζάκι και τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου θα χοροστάτησει την Κυριακή της Σαμαρείτιδος, 17 Μαΐου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος σύμφωνα με το πρόγραμμα που αναρτήθηκε από την Ιερά Μητρόπολη για τις Θείες Λειτουργίες που θα λάβουν χώρα την Κυριακή. 

Δείτε αναλυτικά: 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, την Κυριακή Ε΄ από του Πάσχα (της Σαμαρείτιδος) 17 Μαΐου 2020, θα χορoστατήσει στην Ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μουζακίου.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή Ε΄ από του Πάσχα (της Σαμαρείτιδος) 17 Μαΐου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή Ε΄ από του Πάσχα (της Σαμαρείτιδος) 17 Μαΐου, θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων