16/12/2021 16/12/2021 Την κ. Ελευθερία Περουλάκη, Κοινωνική Λειτουργό του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ (Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων) δέχθηκε στο Γραφείο του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021. Ο Σεβασμιώτατος, κατά την συνάντησή του με την κ. Πετρουλάκη ενημερώθηκε για την Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Θεσσαλίας με έδρα τη Λάρισα, η οποία δραστηριοποιείται στην...
16 Δεκεμβρίου, 2021 - 19:20
Τελευταία ενημέρωση: 16/12/2021 - 18:50

Στον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος εκπρόσωπος του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος εκπρόσωπος του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ

Την κ. Ελευθερία Περουλάκη, Κοινωνική Λειτουργό του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ (Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων) δέχθηκε στο Γραφείο του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021.

Ο Σεβασμιώτατος, κατά την συνάντησή του με την κ. Πετρουλάκη ενημερώθηκε για την Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Θεσσαλίας με έδρα τη Λάρισα, η οποία δραστηριοποιείται στην πόλη. Την Κοινωνική Λειτουργό συνόδευσαν η κ. Μαρία Τσιαλκούτη και ο κ. Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος.

Η Κινητή Μονάδα δημιουργήθηκε για να παρέχει πρωτοβάθμια υποστήριξη και βραχείες παρεμβάσεις σε άτομα που κάνουν χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών (νόμιμων και παράνομων) ή εμφανίζουν άλλου τύπου εξαρτητική συμπεριφορά, και διαμένουν εντός ή εκτός του αστικού ιστού, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων