28/09/2024 28/09/2024 Συνεχίζουν οι ποιμαντικές επισκέψεις του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Τιμοθέου στις κατά τόπους σχολικές μονάδες της Ιεράς Μητροπόλεως. Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024 επισκέφθηκε τα Γυμνάσια Ευυδρίου, Βαμβακούς και το 2ο Γυμνάσιο Φαρσάλων. Συνάντησε τους μαθητές και εκπαιδευτικούς, συνομίλησε μαζί τους και τέλος διένειμε την Καινή Διαθήκη στους μαθητές της Α΄ τάξεως και πρόσκληση για...
28 Σεπτεμβρίου, 2024 - 21:20
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2024 - 21:05

Συνεχίζουν οι ποιμαντικές επισκέψεις του Θεσσαλιώτιδος Τιμοθέου στις κατά τόπους σχολικές μονάδες της Μητροπόλεως

Διαδώστε:
Συνεχίζουν οι ποιμαντικές επισκέψεις του Θεσσαλιώτιδος Τιμοθέου στις κατά τόπους σχολικές μονάδες της Μητροπόλεως

Συνεχίζουν οι ποιμαντικές επισκέψεις του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Τιμοθέου στις κατά τόπους σχολικές μονάδες της Ιεράς Μητροπόλεως. Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024 επισκέφθηκε τα Γυμνάσια Ευυδρίου, Βαμβακούς και το 2ο Γυμνάσιο Φαρσάλων.

Συνάντησε τους μαθητές και εκπαιδευτικούς, συνομίλησε μαζί τους και τέλος διένειμε την Καινή Διαθήκη στους μαθητές της Α΄ τάξεως και πρόσκληση για την εγγραφή τους στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής, παράρτημα της οποίας λειτουργεί στην πόλη των Φαρσάλων.

Ευχήθηκε σε όλους καρποφόρα σχολική χρονιά και παράλληλα ευχαρίστησε όλους τόσο για την υποδοχή όσο και για την εποικοδομητική συζήτηση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων