Ι.Μ. Θεσσαλονίκης
18 Σεπτεμβρίου, 2024

Αρχίζει και πάλι η Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:

Με την ευχή του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Φιλοθέου και υπό την ευθύνη του γραφείου Νεότητας & Ποιμαντικής της Ι.Μ. Θεσσαλονίκης, ξεκινά την λειτουργία του ο δεύτερος κύκλος της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, για το νέο εκκλησιαστικό έτος 2024 – 2025, ο οποίος και θα διαρκέσει από τις 28 Σεπτεμβρίου 2024 έως τις 22 Φεβρουαρίου 2025, οπότε και θα πραγματοποιηθεί -πρώτα ο Θεός- η καταληκτήρια εισήγηση από τον Παναγιώτατο.

Φέτος αποφασίστηκε η μετακίνηση της όλης διοργάνωσης στο Συνεδριακό Αμφιθέατρο του Εκπαιδευτικού και Πολιτιστικού Ιδρύματος “Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς” της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται στην οδό Νικολάου Πλαστήρα 65 – Πυλαία, στις εγκαταστάσεις της πρώην Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης σε σημείο με καλή αστική συγκοινωνιακή σύνδεση [λεωφορεία Ο.Α.Σ.Θ.: Νο 11 (Ν.Σ.Σ. – Πυλαία) και 58 (Βενιζέλου – Πανόραμα), στάση “Παπανακλή”], αλλά και δυνατότητα σταθμεύσεως οχημάτων.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο, από τις 6.30 μ.μ. μέχρι τις 8.00 μ.μ. και όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, μπορούν να το δηλώσουν, έως και την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου τρ.έ., συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής στον επισυναπτόμενο σύνδεσμο:

https://forms.gle/efC4faHySbzbaLyD9

Διαδώστε: