08/08/2024 08/08/2024 Την Κατασκήνωση «ΘΕΟΣΚΕΠΑΣΤΗ» της Αδελφότητος Θεολόγων «Ο ΣΩΤΗΡ», στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024, επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεος. Ο Παναγιώτατος χοροστάτησε στον Παρακλητικό Κανόνα της Κυρίας Θεοτόκου, κατά την διάρκεια του οποίου κήρυξε τον θείο λόγο.  Στη συνέχεια είχε επικοινωνία με τον υπεύθυνο Κληρικό Αρχιμ. Μιχαήλ Σαντοριναίο, Ιεροκήρυκα της Ι....
08 Αυγούστου, 2024 - 13:19

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης στην Κατασκήνωση της Αδελφότητος Θεολόγων «Ο ΣΩΤΗΡ», στο Ασβεστοχώρι

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης στην Κατασκήνωση της Αδελφότητος Θεολόγων «Ο ΣΩΤΗΡ», στο Ασβεστοχώρι

Την Κατασκήνωση «ΘΕΟΣΚΕΠΑΣΤΗ» της Αδελφότητος Θεολόγων «Ο ΣΩΤΗΡ», στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024, επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεος.

Ο Παναγιώτατος χοροστάτησε στον Παρακλητικό Κανόνα της Κυρίας Θεοτόκου, κατά την διάρκεια του οποίου κήρυξε τον θείο λόγο.

Στη συνέχεια είχε επικοινωνία με τον υπεύθυνο Κληρικό Αρχιμ. Μιχαήλ Σαντοριναίο, Ιεροκήρυκα της Ι. Μητροπόλεως, τους υπεύθυνους, την Αρχηγό, τα στελέχη και τις 50 φοιτήτριες που φιλοξενούνται αυτό το διάστημα εκεί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων