24/02/2023 24/02/2023 Με τις πατρικές ευχές και ευλογίες του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου ξεκινούν οι πνευματικές ομιλίες στους κατανυκτικούς Εσπερινούς στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Δελφών και Μιαούλη). Την Α’ Κυριακή της Ορθοδοξίας, 5 Μαρτίου καλεσμένος ομιλητής είναι ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτ. Βασίλειος Θερμός Την Β’ Κυριακή του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, 12 Μαρτίου καλεσμένος ομιλητής...
24 Φεβρουαρίου, 2023 - 21:10
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2023 - 16:14

Πρόγραμμα κατανυκτικών Εσπερινών στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως Σωτήρος Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Πρόγραμμα κατανυκτικών Εσπερινών στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως Σωτήρος Θεσσαλονίκης

Με τις πατρικές ευχές και ευλογίες του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου ξεκινούν οι πνευματικές ομιλίες στους κατανυκτικούς Εσπερινούς στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Δελφών και Μιαούλη).

  • Την Α’ Κυριακή της Ορθοδοξίας, 5 Μαρτίου καλεσμένος ομιλητής είναι ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτ. Βασίλειος Θερμός
  • Την Β’ Κυριακή του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, 12 Μαρτίου καλεσμένος ομιλητής είναι ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτ. Βασίλειος Καλλιακμάνης, καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ.
  • Την Γ’ Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, 19 Μαρτίου καλεσμένος ομιλητής είναι ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτ. Ευάγγελος Παπανικολάου.
  • Την Δ’ Κυριακή του Ιωάννου της Κλίμακος, 26 Μαρτίου καλεσμένος ομιλητής είναι ο Μητροπολίτης Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.
  • Την Ε’ Κυριακή της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας, 2 Απριλίου καλεσμένος ομιλητής είναι ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας Αγίου Όρους, Γέρων Πρόδρομος.

Οι πνευματικές ομιλίες θα πραγματοποιούνται στις 18:00 στον Ιερό Ναό μετά την ακολουθία του Εσπερινού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων