20/05/2024 20/05/2024 Ο κ. Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στο Μουσείο της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια προχώρησαν στην «Αίθουσα Θρόνου» στα γραφεία της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης. Φωτορεπορτάζ Ραφαήλ Γεωργιάδης – ope.gr Στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης έφτασε πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης όπου τον υποδέχτηκε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεος, ο π. Ιάκωβος Αθανασίου Πρωτοσύγκελλος και ο π. Φώτιος...
20 Μαΐου, 2024 - 14:00
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2024 - 16:58

Στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης ο Πρωθυπουργός – Η πρώτη εθιμοτυπική συνάντηση με τον Παναγιώτατο (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης ο Πρωθυπουργός – Η πρώτη εθιμοτυπική συνάντηση με τον Παναγιώτατο (ΦΩΤΟ)

Ο κ. Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στο Μουσείο της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια προχώρησαν στην «Αίθουσα Θρόνου» στα γραφεία της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης.

  • Φωτορεπορτάζ Ραφαήλ Γεωργιάδης – ope.gr

Στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης έφτασε πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης όπου τον υποδέχτηκε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεος, ο π. Ιάκωβος Αθανασίου Πρωτοσύγκελλος και ο π. Φώτιος Ζαρζαβατσάκης Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος.

Να σημειωθεί πως πρόκειται για την πρώτη εθιμοτυπική συνάντηση του Πρωθυπουργό με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στο Μουσείο της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης από τον Παναγιώτατο, και στη συνέχεια προχώρησαν στην «Αίθουσα Θρόνου» χαιρετόντας ο Πρωθυπουργός όλους τους ιερείς και τους υπαλλήλους που εργάζονται στην Μητρόπολη.

Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν οι: Σταυρος Καλαφατης, Γ.γ. Κ.Ο. της ΝΔ, οι υφυπουργοί μεταφορών και υποδομών Νικος Ταχιάος, Χριστίνα Αλεξόπουλου, ο υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Στάθης Κωνσταντινίδης, ο βουλευτής Φανής Παπάς και η βουλευτής επικρατείας Νεφέλη Χατζηιωαννίδου, ο διευθυντής του γραφείου πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκης Μιχάλης Μπεκίρης και ο συντονιστής του γραφείου πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Γιάννης Παπαγεωργίου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Πρωθυπουργός επεσήμανε το πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο της εκκλησίας που συμβάλει στον περιορισμό της φτώχειας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων