26/10/2023 26/10/2023 Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023 εορτάσθηκε η μνήμη της Αγίας Ταβιθάς στην Ορφανική Στέγη “ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ” Λεβαδείας. Στο ομώνυμο της Αγίας Ιερό Παρεκκλήσιο τελέστηκε Θεία Λειτουργία, συμπροσευχομένου του Σεβασμιωτάτου κ. Γεωργίου. Το θείο λόγο κήρυξε ο πανοσ. αρχιμ. π. Ιερώνυμος Κυριαζής, ο οποίος αναφέρθηκε στη φιλανθρωπία. Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τους...
26 Οκτωβρίου, 2023 - 13:53
Τελευταία ενημέρωση: 26/10/2023 - 13:42

Εορτή Αγίας Ταβιθά στη Λιβαδειά

Διαδώστε:
Εορτή Αγίας Ταβιθά στη Λιβαδειά

Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023 εορτάσθηκε η μνήμη της Αγίας Ταβιθάς στην Ορφανική Στέγη “ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ” Λεβαδείας. Στο ομώνυμο της Αγίας Ιερό Παρεκκλήσιο τελέστηκε Θεία Λειτουργία, συμπροσευχομένου του Σεβασμιωτάτου κ. Γεωργίου.

Το θείο λόγο κήρυξε ο πανοσ. αρχιμ. π. Ιερώνυμος Κυριαζής, ο οποίος αναφέρθηκε στη φιλανθρωπία.

Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους, ενώ στη σύντομη προσλαλιά του προς τους πιστούς αναφέρθηκε στην Αγία Ταβιθά και ευχήθηκε στα παιδιά και στις υπεύθυνες της Ορφανικής Στέγης, καθώς και σε όλους τους πιστούς, χρόνια πολλά, δύναμη και υγεία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων