19/07/2024 19/07/2024 Επίσκεψη στην Κατασκήνωση και στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Υψηλάντη πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος στα πλαίσια των ποιμαντικών του δραστηριοτήτων. Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Πέμπτης 18 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε στην Κατασκήνωση του Παρνασσού τα κορίτσια του Δημοτικού της τρίτης κατασκηνωτικής περιόδου, που ξεκίνησε την Τετάρτη 17 Ιουλίου. Τα...
19 Ιουλίου, 2024 - 18:00

Επίσκεψη Μητροπολίτη Θηβών στις Κατασκηνώσεις και στην Μονή Αγίου Νικολάου Υψηλάντη

Διαδώστε:
Επίσκεψη Μητροπολίτη Θηβών στις Κατασκηνώσεις και στην Μονή Αγίου Νικολάου Υψηλάντη

Επίσκεψη στην Κατασκήνωση και στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Υψηλάντη πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος στα πλαίσια των ποιμαντικών του δραστηριοτήτων.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Πέμπτης 18 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε στην Κατασκήνωση του Παρνασσού τα κορίτσια του Δημοτικού της τρίτης κατασκηνωτικής περιόδου, που ξεκίνησε την Τετάρτη 17 Ιουλίου. Τα μικρά κορίτσια με τα στελέχη υποδέχτηκαν με χαρά τον Σεβασμιώτατο, ο οποίος συμμετείχε στο πρόγραμμα της Κατασκήνωσης μαζί με όλα τα παιδιά. Ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε με τα μικρά κορίτσια και τα συμβούλεψε να ζήσουν αυτές τις μοναδικές στιγμές στην κατασκήνωση μαζί με τις συνκατασκηνώτριές τους τονίζοντας ότι οι φιλίες που θα κάνουν και οι εμπειρίες που θα αποκομίσουν από την κατασκήνωση θα τους συνοδεύουν σε όλη τους τη ζωή.

Το πρωί της Παρασκευής 19 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος στο πλαίσιο της συνεχούς ποιμαντικής του μέριμνας για τα Μοναστήρια της Μητροπολιτικής επαρχίας επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Υψηλάντη. Ο Σεβασμιώτατος προσκύνησε στο Καθολικό και στη συνέχεια συνομίλησε και συνεργάστηκε με την οσιωτάτη μοναχή της Μονής Συγκλητική για τα θέματα του Μοναστηριού. Να σημειωθεί ότι η Μονή λειτουργεί κανονικά, υπάρχει δηλαδή λειτουργική ζωή και επισκεψιμότητα στο ιστορικό αυτό Μοναστήρι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων