11/09/2024 11/09/2024 Ο Ιερός Ναός Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λεβαδείας πραγματοποίησε, στις 8 Σεπτεμβρίου, ευχαριστήρια εκδήλωση τιμώντας τις εθελόντριες κυρίες των γευμάτων αγάπης, που παρέχει ο ανωτέρω Ναός σε εμπερίστατους αδελφούς μας, παρουσία του Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου, ο οποίος και επέδωσε τις ευχαριστήριες επιστολές προς τις εθελόντριες. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τις εθελόντριες για το έργο...
11 Σεπτεμβρίου, 2024 - 11:08
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2024 - 10:30

Ο Μητροπολίτης Θηβών σε ευχαριστήρια εκδήλωση για τις εθελόντριες της Τράπεζας Αγάπης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Θηβών σε ευχαριστήρια εκδήλωση για τις εθελόντριες της Τράπεζας Αγάπης

Ο Ιερός Ναός Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λεβαδείας πραγματοποίησε, στις 8 Σεπτεμβρίου, ευχαριστήρια εκδήλωση τιμώντας τις εθελόντριες κυρίες των γευμάτων αγάπης, που παρέχει ο ανωτέρω Ναός σε εμπερίστατους αδελφούς μας, παρουσία του Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου, ο οποίος και επέδωσε τις ευχαριστήριες επιστολές προς τις εθελόντριες.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τις εθελόντριες για το έργο που προσφέρουν διακονώντας τον συνάνθρωπο και επαίνεσε το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ναού για την πρωτοβουλία να τιμήσει τις εθελόντριες κυρίες αλλά και για την τράπεζα αγάπης που προσφέρει γεύματα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων