24/10/2023 24/10/2023 Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου του ομωνύμου χωρίου, με τη συμμετοχή πάρα πολλών πιστών. Το θείο λόγο κήρυξε ο Αρχιμανδρίτης π. Ιερώνυμος Κυριαζής. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τα μνημόσυνα κεκοιμημένων αδελφών μας ευχόμενος...
24 Οκτωβρίου, 2023 - 12:28
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2023 - 13:24

Ο Μητροπολίτης Θηβών στον Άγιο Γεώργιο Βοιωτίας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Θηβών στον Άγιο Γεώργιο Βοιωτίας

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου του ομωνύμου χωρίου, με τη συμμετοχή πάρα πολλών πιστών.

Το θείο λόγο κήρυξε ο Αρχιμανδρίτης π. Ιερώνυμος Κυριαζής. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τα μνημόσυνα κεκοιμημένων αδελφών μας ευχόμενος ο Θεός να αναπαύει τις ψυχές τους και να δίνει δύναμη και παρηγορία στους οικείους τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων