28/10/2024 28/10/2024 Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος μετά τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Φωτεινής Ιεράπετρας, συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο του ναού, Πανοσιολ. Αρχιμ. Πορφύριο Αγγελάκη, επισκέφτηκε χθες την Κατηχητική Σύναξη της Ενορίας. Ο Σεβ. ενημερώθηκε από τις Κατηχήτριες για το έργο της Συνάξεως, ευλόγησε τα παιδιά κάθε ηλικίας, τους ευχήθηκε ευλογημένη κατηχητική...
28 Οκτωβρίου, 2024 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2024 - 21:01

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Κυρίλλου στην Κατηχητική Σύναξη του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίας Φωτεινής Ιεράπετρας

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Μητροπολίτη Κυρίλλου στην Κατηχητική Σύναξη του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίας Φωτεινής Ιεράπετρας

Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος μετά τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Φωτεινής Ιεράπετρας, συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο του ναού, Πανοσιολ. Αρχιμ. Πορφύριο Αγγελάκη, επισκέφτηκε χθες την Κατηχητική Σύναξη της Ενορίας.

Ο Σεβ. ενημερώθηκε από τις Κατηχήτριες για το έργο της Συνάξεως, ευλόγησε τα παιδιά κάθε ηλικίας, τους ευχήθηκε ευλογημένη κατηχητική χρονιά, συνομίλησε μαζί τους και τους πρόσφερε αναμνηστική ευλογία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων