29/05/2024 29/05/2024 Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος υποδέχθηκε χθες τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σταύρο Κελέτση, με την ευκαιρία της παρουσίας του στον Νομό Λασιθίου. Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε εγκάρδια τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην νοτιότερη πόλη της Ευρώπης, όπου πρωτοπορεί στις θερμοκηπιακές καλλιέργειες, και ακολούθησε συζήτηση για θέματα που απασχολούν την...
29 Μαΐου, 2024 - 21:35
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2024 - 21:04

Επίσκεψη του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης

Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος υποδέχθηκε χθες τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σταύρο Κελέτση, με την ευκαιρία της παρουσίας του στον Νομό Λασιθίου.

Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε εγκάρδια τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην νοτιότερη πόλη της Ευρώπης, όπου πρωτοπορεί στις θερμοκηπιακές καλλιέργειες, και ακολούθησε συζήτηση για θέματα που απασχολούν την περιοχή της Ανατολικής Κρήτης και άπτονται του Πρωτογενούς Τομέα.

Ο Σεβασμιώτατος πρόσφερε στον κ. Κελέτση μία εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου της Φανερωμένης και του ευχήθηκε εγκάρδια καλή επιτυχία στο έργο του.

Τον Υφυπουργό κ. Κελέτση συνόδευαν ο Πρόεδρος της Ν.Ο.Δ.Ε. Λασιθίου κ. Γεώργιος Μπαρμπούνης, ο Βουλευτής της Β΄ Πειραιώς κ. Γεώργιος Βρεττάκος και άλλα στελέχη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, ενώ παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Πανοσιολ. Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως Αρχιμ. Αμβρόσιος Σκαρβέλης και άλλοι κληρικοί.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων