Ι.Μ. Ιεραπύτνης και Σητείας
02 Ιανουαρίου, 2023

Ευλογία και κοπή Βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Παχειάς Άμμου Ιεράπετρας

Διαδώστε:

O Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευλόγησε και έκοψε τη Βασιλόπιτα του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Παχειάς Άμμου στο Πολιτιστικό Κέντρο (παλαιό Τελωνείο) της Παχειάς Άμμου.

Συμπαραστάθηκε ο Πανοσιολ. Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητρόπολης Αρχιμανδρίτης Αμβρόσιος Σκαρβέλης, ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Παΐσιος Δερμοτζάκης, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναγίας Φανερωμένης και Εφημέριο της Ενορίας Παχείας Άμμου, και ο Αιδεσ. π. Γεώργιος Λογκάκης.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Κύριλλος ευχήθηκε ολόθερμα τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Ρεμεδιάκη, στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, στους κατοίκους της Παχείας Άμμου και σε όλους τους παρόντες ένα καλό, καρποφόρο, ειρηνικό, ευλογημένο από τον Θεό 2023.

Επίσης εξήρε τη σημασία του έργου του πολιτιστικού συλλόγου στη διατήρηση της παράδοσης, πάντοτε σε κλίμα ενότητας, συνεργασίας, ομόνοιας και αγάπης με τους άλλους φορείς της Παχείας Άμμου για την πρόοδο και την περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου μας.

Χαιρετισμό και θερμές ευχές για την καινούργια χρονιά απηύθυνε και ο παριστάμενος Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Στην εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας παρέστησαν ακόμα ο Αντιδήμαρχος κ. Εμμ. Βρυγιωνάκης, η Αντιδήμαρχος κ. Μαρία Ρουμελιωτάκη, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Γεώργιος Ραπάνης και ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα» κ. Αργύρης Πανταζής, οι οποίοι και χαιρέτησαν, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Σαρρής, οι εκπρόσωποι των λοιπών φορέων και συλλόγων της Κοινότητας και πολλοί Παχειαμμιώτες.

Διαδώστε: