14/08/2022 14/08/2022 Με αφορμή τη συμπλήρωση φέτος 100 ετών από τη Μικρασιατική Καταστροφή, η Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελλήνων Μικρασιατών, Ποντίων και Αρμενίων Σητείας διοργανώνουν την Τρίτη 16 Αυγούστου 2022 και ώρα 8:30 το βράδυ στον Δημοτικό Κήπο Σητείας εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του συγγραφέα κ. Μιχάλη Ε. Αγγελάκη «Εθνοϊερομάρτυρας-Αρχιμανδρίτης Ιάκωβος...
14 Αυγούστου, 2022 - 20:33
Τελευταία ενημέρωση: 14/08/2022 - 20:24

Παρουσίαση του βιβλίου «Εθνοϊερομάρτυρας-Αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Γεωργίου Αρχατζικάκης» στη Σητεία

Διαδώστε:
Παρουσίαση του βιβλίου «Εθνοϊερομάρτυρας-Αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Γεωργίου Αρχατζικάκης» στη Σητεία

Με αφορμή τη συμπλήρωση φέτος 100 ετών από τη Μικρασιατική Καταστροφή, η Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελλήνων Μικρασιατών, Ποντίων και Αρμενίων Σητείας διοργανώνουν την Τρίτη 16 Αυγούστου 2022 και ώρα 8:30 το βράδυ στον Δημοτικό Κήπο Σητείας εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του συγγραφέα κ. Μιχάλη Ε. Αγγελάκη «Εθνοϊερομάρτυρας-Αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Γεωργίου Αρχατζικάκης».

Το βιβλίο, που εκδόθηκε από το Κοινωφελές Ίδρυμα της Ιεράς Μητροπόλεως «Παναγία η Ακρωτηριανή», θα παρουσιάσει ο συγγραφέας, ενώ κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα αναγνωστούν αποσπάσματα του βιβλίου και θα προβληθεί σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Η Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας προσκαλεί τους ευσεβείς χριστιανούς να παρακολουθήσουν την παραπάνω εκδήλωση προς τιμή και μνήμη του φλογερού κληρικού-Ιερομάρτυρος και ακατάβλητου πατριώτη της τοπικής Επαρχίας, ο οποίος μαρτύρησε πριν από εκατό ακριβώς χρόνια κατά τη Μικρασιατική καταστροφή του 1922.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων