15/10/2024 15/10/2024 Η Ιερά Μητρόπολη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου ανακοινώνει με θλίψη την εκδημία του Πρωτοπρεσβυτέρου Δημητρίου Σαμαρά. Παρακάτω η ανακοίνωση: Η Ιερά μας Μητρόπολις, μετά βαθυτάτης θλίψεως και οδύνης αγγέλλει την προς Κύριον εκδημίαν του ΑΙΔΕΣΙΜΟΛΟΓΙΩΤΑΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΥ κυρού ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΑΜΑΡΑ Συνταξιούχου Εφημερίου Ι. Ν. Αγ. Παρασκευής Κ. Σταυρού, Ετών 77 Η Εξόδιος Ακολουθία αυτού θα...
15 Οκτωβρίου, 2024 - 20:15
Τελευταία ενημέρωση: 15/10/2024 - 18:45

Εκδημία Πρωτοπρεσβυτέρου Δημητρίου Σαμαρά

Διαδώστε:
Εκδημία Πρωτοπρεσβυτέρου Δημητρίου Σαμαρά

Η Ιερά Μητρόπολη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου ανακοινώνει με θλίψη την εκδημία του Πρωτοπρεσβυτέρου Δημητρίου Σαμαρά.

Παρακάτω η ανακοίνωση:

Η Ιερά μας Μητρόπολις, μετά βαθυτάτης θλίψεως και οδύνης αγγέλλει την προς Κύριον εκδημίαν του

ΑΙΔΕΣΙΜΟΛΟΓΙΩΤΑΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΥ κυρού ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΑΜΑΡΑ

Συνταξιούχου Εφημερίου Ι. Ν. Αγ. Παρασκευής Κ. Σταυρού,

Ετών 77

Η Εξόδιος Ακολουθία αυτού θα ψαλή εις τον Ιερόν Ναόν Αγίας Παρασκευής Κ. Σταυρού την Πέμπτην 17ην Οκτωβρίου 2024 και περί ώραν 11:00 πρωϊνήν, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιερισσού, Αγ. Όρους και Αρδαμερίου κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ.

Η σορός του κοιμηθέντος θα ευρίσκεται εις τον ως άνω Ιερόν Ναόν από ώρας 8:00 πρωϊνής της ιδίας ημέρας (Πέμπτης 17ης Οκτωβρίου) όπου και θα τελήται από 7ης πρωϊνής η Ακολουθία του Όρθρου και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία υπέρ αναπαύσεως της ψυχής και προς προσκύνησιν του Μακαριστού Ιερέως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων